Ahmad Waqas's FotoPage


My name: nusanCapture A Waqas AZ
My Fotopage: http://nusantarian.fotopages.com/
About me: Im ex-painter, music lover, guitar frenzy.. and photo sniper =)
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: D40X
Nikon
Friends:
mohamud fouzi ahmad
Latest entry:SINGGAH SEBENTAR......
Hang apa habaq? Aku teringin nak jumpak hang, sungguh..... View this Fotopage entry
telepon aku.....
tosha photography
View this Fotopage latest entry
ezzarel
Latest entry:Niamora
Hello,, I'm currently launching a new blog,, feel free to visit,, :-D :-D :-D We produces tailor-made shawl,, http://niamora.blogspot.com(NIAMORA) View this Fotopage entry
Model wearing a DF collections
ahmad fauzi
Latest entry:JITRA - MELAKA - JAYBEE - n balek JITRA...
SALAM SEMUA... AMBOIII DAH LAMA XUPDATE KAT SINI.... Bersama abah along pekena mee kari di Bidor... View this Fotopage entry
selepas...
Zakri Derahman
Latest entry:Fly me to the moon..
Badrulamin, sedang dicampak oleh bapa beliau ke atap. View this Fotopage entry
Beach again
Mohd Saifuddin Md Aziz
Latest entry:Siti & Din (Taman Permata, Jitra)
Dah lama tak update FP ni..dah bersawang ni ha..jd ni ada sedikit gambar2 yg baru diambik kat Jitra..Pasangan pengantin ni mmg sporting dan bg kerjasama dengan baik sekali..thanx to u all..Moga bahagia selamanya.. (Dua2 cekgu nih..) View this Fotopage entry
Ana la...
min pretty peeks
Latest entry:funny faces.. of pretty peektures future CEO.. keh keh keh
for those who probably don't know yet, i have stopped updating this fotopage for quite some time, and only once in a blue moon, i will put new peeks here... but mostly taken from my other sites. should you have yet to bookmark them ( hahaha LOL, macamlah bagus nak suruh org bookmark website kita ), here are several other sites/spaces of mine : facebook : http://www.facebook.com/profile.php?id=634693731 flickr : http://www.flickr.com/min435 blog : http://peeksbymin.blogspot.com this peek of pre... View this Fotopage entry
azhar mansor
Latest entry:Training class dengan Adhadi
Banyak yang dipelajari. Tapi xsempat nak shoot & praktik kat site. Rasanya mendengar dengan teliti dan faham lagi bagus dari menembak berterusan walau semasa cikgu sedang mengajar. Yana & Wahida Waqas & Yana View this Fotopage entry
bad & jie
Khairul Anuar Abdul Hamid
Latest entry:Tag Tosha - Masjid Al-Bukhari
View this Fotopage entry
wapi hashim
Latest entry:Tag along NasirZin
last sabtu aku ikut NasirZin pi shoot kt selama ...Nur Aziah & Amarazs Wedding...slmt pngntin baru ;-) ...here some of the pic that i snap...tq bro nasir... :-D View this Fotopage entry
guitar
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Ushar Foto
Latest entry:Saja Update....hehehehe...Rindu kat FOTOPAGES
visit my blog from time to time for latest update - www.myfotologi.com View this Fotopage entry
Original shot
asmady ahmad
Latest entry:Al-Fatihah ...
minggu lepas pada 6hb nov, Pak Mat Kepiah Tinggi (PMKT) telah pulang ke Rahmatullah. sy menerima berita pada mlm tersebut dari menantu arwah. sy mula mengenali arwah pada bulan jun thn lepas semasa mengambil gambar kenduri anak beliau. selalunya pengantin2 yg sy shoot yg akan terus menjadi kawan tp itu lah kali pertama bapa pengantin yg kekal berkawan dgn sy. mmg byk yg sy pelajari dari arwah. bukan sj ttg kamera tp juga ttg kehidupan. semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh beliau. antara gambar te... View this Fotopage entry
apex kayu
Latest entry:eja n shah
shoot utk Arie Gaban.. View this Fotopage entry
explore
Bang CHIK
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016