Ahmad Waqas's FotoPage

By: nusanCapture A Waqas AZ

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Thursday, 13-Aug-2009 09:50 Email | Share | | Bookmark
SK RPS Dala - Malu



Tuesday, 4-Aug-2009 10:14 Email | Share | | Bookmark
SK RPS Dala - Riang-ria







Sunday, 2-Aug-2009 03:36 Email | Share | | Bookmark
SK RPS Dala - Perjalanan Keluar Hutan



Jalan Air
Bosan sikit jalan air. Pemandangan ok-ok saja. Kadang2 anak toman melompat2 juga mengambil nafas. 45 minit perjalanan dengan bot sekolah.


Jalan Darat
Melambung-lambung juga punggung aku yang ringan ni dilontar absorber Honda EX5 milik Badrul. Perjalanan sekitar 30 minit pada kelajuan sakit pinggang, 45 minit pada kelajuan normal. Sekitar 20km jalan ladang dan tanah merah, tambah lagi 15km jalan tar ke Gerik. Mat terlepas signboard hutan utk ke Gerik lantas menyebabkan kami terkandas hampir 30 minit


Friday, 10-Jul-2009 08:50 Email | Share | | Bookmark
SK RPS Dala, Gerik







Saturday, 27-Jun-2009 10:52 Email | Share | | Bookmark
SK RPS Dala, Gerik

Mmm.. skolah untuk anak-anak orang asli. Perjalanan taklah teruk macam RPS Kemar, cuma naik Pajero tapi rasa mcm naik bot.. Kalau rempit, dalam 40 minit je dari Gerik.. Kalau Pajero kitorang adala 1 jam lebih sikit. 30km jalan tanah merah, dalam ladang getah & kelapa sawit.


Pelajar berdaftar seramai 224 orang, yang hadir adalah 100 lebih je.. so damai jugak la kawasan pedalaman ni. Hari ni, Sabtu kelas ganti.. cuma 17 org je hadir


Line tepon.. takdak. Eh ada.. kena pacak tepon kat pagar, pastu tunggu line naik.. untung2 dapat lah 2 bar. So kalau aku tak angkat tepon dlm 3 bulan ni maknanya sms saja la, time ade line, sms anda masuk melimpah-limpah ke inbox aku. Letrik pakai generator, jam 6.30pg - 7.30pg ada ler letrik, pastu jam 7.30mlm smpai 11.00mlm pulak..




Kepada yang mengenali, Nor Hazril Asyraf b Rafdi yang telah kembali ke Rahmatullah pada 27 June 09, sekitar 2.18ptg di PPUM, Al-Fatihah..


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net