Ahmad Waqas's FotoPage

By: nusanCapture A Waqas AZ

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Friday, 18-Sep-2009 13:53 Email | Share | | Bookmark
SK RPS Dala - Minggu Akhir

Mmm.. transport kitorang suma dah antar kluar. Nak ke Grik bukak puasa pun dah tak boleh, melainkan tumpang guru2 yang berulang keluar masuk. Dewan makan pulak dah tukar term & condition, kitorang takleh makan daa situ. So masak ler, nasib ada gadis2 yang 'boleh jugak' masak .



Minggu terakhir aku kat RPS Dala dihabiskan dengan mengambil gambar2 kampung, dan potret murid2. Plan tu nak buat nametag bergambar kat diorang, tp tak smpat plak





Sekarang kat kampung sendiri, tido dah ada kipas..


Thursday, 17-Sep-2009 14:03 Email | Share | | Bookmark
L a m a n y a T a k E k s p e r i m e n

*photo removed by author

- PENCEN AMIK GAMBAR MODEL WANITA -

Tosha pasni cari model laki2 saja tau


Friday, 28-Aug-2009 00:41 Email | Share | | Bookmark
Merekarupa Kad Kahwin



Sementara menunggu sahur aku dok terngiang2 idea drpd Aswad untuk DIY wedding invitation card. Jadi aku pun tenyeh2 sikit mouse pad sampai ler jadi yang ni.

2 keping. Helaian atas tu tracing paper, atau yang transparent.. dpt yang jenis keronyok2 dan seasoned sket tu lagi cantek. Helaian bawah tu biase2 jek, peta kat belakang. Saiz sekitar 1/3 A4. Tema warna kelabu sebu & merah hati.. yang macam bow-tie tu riben ye

Apa komen rakan2? Nampak koman kah?


Wednesday, 26-Aug-2009 19:54 Email | Share | | Bookmark
31 Ogos 2009



"Ibonnnn ceguuu!", ujar mereka (taknak) bila aku dan cekgu Mat suruh celup jari dalam Pelaka
Tapi bila dah cuba, baru tau nak lagi . Siap gak projek Merdeka kami, hasil capan murid Tahun 1 dan Tahun 4.



Wednesday, 26-Aug-2009 18:03 Email | Share | | Bookmark
SK RPS Dala - Perkhemahan Koko

Berapa haribulan aku pun dah lupa.. 37 org jek peserta daripada 60 yang disasarkan. Ramai yang baru balik daripada lawatan, jadik bebudak ni dah jadi trend kalau keluar ke pekan dan beli ole2 musti balik umah dlu simpan barang dan tak datang sekolah 3-4 hari. Bagaimanapun program berjalan lancar dan ceria.

Antara urusetia yang abih tumbuh uban nak bawa masuk barang perkhemahan dari luar ke dalam sekolah




[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net