Ahmad Waqas's FotoPage

By: nusanCapture A Waqas AZ

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 30-Oct-2009 07:46 Email | Share | | Bookmark
Walimatu'arus - Waqas & Norliana



Semoga kehadiran tuan2 dan puan2 memeriahkan lagi majlis kami, wassalam.


Sunday, 25-Oct-2009 09:09 Email | Share | | Bookmark
LIGHTING COURSE : by ADHADI

Dianjurkan oleh Bang Sham, dihadiri oleh pro2 belaka seramai 13 org. Berlangsung di Old Village, Jln Datuk Kumbar. Makeup oleh Nadzley, Jln Sultanah. Ni jek gambar2 terpilih daripada kamera cabukku..


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------





*photo courtesy adhadi

Lain2 gambar boleh dilayari di tuan punya kamera punya laman web :-
adhadimohamad
asmadi ahmad
din bandung
at mansor
azizan




Thursday, 1-Oct-2009 16:37 Email | Share | | Bookmark
UPDATE! IM MARRIED!

Syukur dengan limpah dan kurnia-Nya dapat juga aku join kelab baru, yakni kelab rumahtangga. 1st sekali terima kasih kat abah dan mak yang tersangatlah banyak bagi bantuan dan sokongan kepada anaknda. Kemudian Kak Ema, Bang Sham (official photog) & keluarga yang sudi meluangkan masa, menyediakan tempat menginap & pengangkutan sampai kunci Myvi terbawak balik Jitra, pastu tolong buat hantaran pulak lagi, makasih kat Rina yang melengkapkan hantaran. Tidak dilupakan Tok Su Budin, Mak Njang , Pak Njang & Diknot yang ikut rombongan.

Dua perpuluhan tiga juta penghargaan dikalungkan kepada keluarga isteri saya yang bergotong royong menjayakan majlis, mudah urusan kalau adik-beradik ramai. Terimakasih kepada weddingplanner Kak Ipah.

Satu point tiga juta lagi penghargaan diserahkan kepada YB Tn Hj Abdul Mughni b Abd Wahid selaku pengapit berkaliber yang dok hembus jampi tak henti2 dari belakang aku. Kehadiran saudara banyak menghilangkan kekok, kalau tak tobat aku jalan kaki kanan depan, tgn kanan pun depan jugak. Beliau juga merangkap official photog
majlis yang cekap jugak amik gmbr candid aku..

Tidak lupa kepada kawan2 SMJ, ASTECH & SRI yang meluangkan masa untuk memeriahkan majlis saya.. terima kasih kepada kalian, semoga haritu kalian kenyang sampai pagi esoknya. Kepada yang tak dapat2 kad jemputan, ada yang baru sampai semalam.. posmen busy antar kad raya kot.. kesulitan amat dikesali.

Dan yang terakhir tapi terpenting.. terima kasih kepada isteri, Norliana bt Md Saad yang sudi berkongsi hidup dengan saya yang serba-serbi kekurangan ini..







Sunday, 20-Sep-2009 06:48 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidifitri..



Sedih plak raya tahun ni..


Friday, 18-Sep-2009 14:45 Email | Share | | Bookmark
Jemputan Perkahwinan

Dengan segala hormatnya menjemput sahabat yang berdekatan dengan lokasi majlis ke Majlis Perkahwinan saya, sila rujuk maklumat pada peta.

Sekian, terima kasih.



[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net