Ahmad Waqas's FotoPage

By: nusanCapture A Waqas AZ

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 24-Dec-2009 03:21 Email | Share | | Bookmark
Kamal & Suraida




Wednesday, 23-Dec-2009 15:17 Email | Share | | Bookmark
:: Miki ::


Anak kucing terbiar dalam Stesen Minyak Shell Fuadurrahman, Jitra. Takut bini ngigau teringat kucing tu, aku pun bawak balik ler.. Skarang dah ada nama, Miki. Tak ler sedap pun. Bapak mentua bini aku sudah suka sama ini kucing sudah angkat itu sangkar, mau kasi dia titon situ, makan situ, berak situ. Siang hari dia pun bebas mau lari2 ka, mau cakar2 ka.. Ini kucing suara manyak slow oo.. gua ingat bulum pandai cakap..

btw.. kertas belakang tu baru dok prepare nak buat material grafik custom album.


Monday, 21-Dec-2009 15:29 Email | Share | | Bookmark
Kamal & Suraida | SM Teknik Sultan Abdul Halim

Kebetulan pengantin lelaki adalah anak bekas warden asrama ASTECH yang banyak memperbetulkan cara hidup kami warga ASPURI yang sebetulnya memang kurang betul ketika itu.



Fottix berjaya membantu aku mentriggerkan flash yang terletak di dalam kereta. Dah lama nak tiru idea PIIOWN ni, tapi CLS biasa susah nak detect.

Tahniah Kamal & Su.. Welcome to the club! (ewah2 dah boleh pakai ayat ni)


Saturday, 12-Dec-2009 14:12 Email | Share | | Bookmark
Fadzlullah & Zaleha, Suriady & Zulaiha, Ali & Afifah | Tmn Ehsan



Astagaa.. penat hari ni, tapi enjoy jugak. Tahniah kepada pengantin dan terima kasih dengan segala layanan. Banyak betul nasi & lauk depa bagi bekal pulang. D40x je arini, bateri pun abis masa nak amik group photo.. malunya saya . Charging 30 minit, terus keluar outdoor.


Wednesday, 9-Dec-2009 19:30 Email | Share | | Bookmark
Atah | Reception | Jitra

Gmbar lama.. Mac 2009. 2nd to PIIOWN.





[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net