Ahmad Waqas's FotoPage

By: nusanCapture A Waqas AZ

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 17-Dec-2008 12:43 Email | Share | | Bookmark
Splash!!

Lit by remote speedlites from rear.



Tanda harga lupa buang


Wednesday, 17-Dec-2008 02:04 Email | Share | | Bookmark
Halal?

Mat Jam order ice cream jek.. ragu2 punya pasal
Quote:
From: "[EMAIL PROTECTED]" <[EMAIL PROTECTED]>
To: Ikhwanul Muslimun <hidayahnet@yahoogroups.com>
Sent: Tuesday, November 7, 2006 8:17:15 AM
Subject: Help Palestine [hidayahnet] FW: Uncle John Kopitiam @ S&M

Assalamualaikum. ........Dear Friends

For your info & action.

Harini saya ngan sorang kawan g makan kat Kopitiam Uncle John yg baru bukak kat
S&M tu. Bg sesape yg gemar kan kopi kat situ la buleh dpt kopi cam kopi kita minum kat kg2 dulu. Skarang ni kopi kapal api pun tak sebest kopi kat kg dulu2. Saya mmg suka kopi.

Ni bukan 1st time sy makan kat Uncle John Kopitiam tu. Dah masuk 4 kali rasenyer. OK back to the purpose i'm writing this email. Sebaik saje duduk, sorang waiter melayu tu berebut nak layan saye ngan kawan saye tu. Dia ckp kat waiter cina tu "takpe yg ni biar saya layan".

Sambil bg menu diselitkan sekeping kertas yg bertulis lebih kurang camni "jgn order hidangan yg ade ayam. ayam kat sini dorang beli kat petaling street. Order la selain dari ayam"....pastu sy pandang dia utk kepastian. Dia pun sambung "betul kak kebetulan saya ikut chef smalam pegi beli ayam". utk tak nak nmpk kan sgt yg dia tu bg info, sy ngan kawan pun order la kopi ngan half boiled egg ngan roti bakar.

Saya teperanjat coz ade jgk org yg masih prihatin dan sanggup jeopardize (betul ke eja ni) keje dia demi utk kebaikan kita bersama. Kalau tgk muka mamat ni mmg x caye la dia ambik berat psl hal2 camni. Sekali tgk mcm myanmar dua kali tgk mcm apek (esok aku nak g mintak maapla ngan dia).....tp apa2 pun sy ucapkan tima kaseh kat dia. Lepas ni sy nak email kat Kementerian Pengguna lak dan mana2 pihak yg berkaitan. So u all.....pls do yr part. Dah tau jgn buat2 tak tau k....Sebar2 kan lah....



Last2 order ice cream jek.. aku pulak yang tibai nasi lemak. Tak order makan dah lpas ni.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Perbualan antara aku dgn cashier Uncle John caw. Jitra, 19/12/08 :-
Aku : Toke, pasai apa tak nampak sijil halal?
Cashier : Oo.. bos sudah bawak masuk opis.
Aku : Sapa mau tgk dlm opis?
Cashier : Tak tau la.. bos suda masuk dlm opis.
Aku : Aiya.. tak nampak sijil halal mana berani makan.
Cashier : Kita supplier suma amik Melayu, ayam ikan, sayur suma Melayu.
Aku : .....


Saturday, 13-Dec-2008 15:05 Email | Share | | Bookmark
Shidi & Yana

2nd OP to Dleayla450D. Fun shooting till dark. Thanks to Shidi, Yana & family for kind hospitality.








Wednesday, 10-Dec-2008 13:31 Email | Share | | Bookmark
Permintex Aidiladha 2008

10 December 2008.














Monday, 8-Dec-2008 13:34 Email | Share | | Bookmark
Salam EidulAdha



Saya mengucapkan selamat Hari Raya EidulAdha, maaf zahir & batin.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Letak gambar kucing gak ahh satu!



[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net